Szolgáltatásaink

Szolgáltatások, melyek az adott társasházra egyedileg szabottak, és melyek hosszú távú együttműködést biztosítanak.
Pénzügyi Szolgáltatások
A társasházak könyvelését a Net-ház ügyviteli és információs rendszeren keresztül végezzük. Egyenlegek kimutatása, dokumentumok tárolása, elszámolások és költségvetési tervek elkészítése. Könnyen átlátható kimutatások. Kintlévőségek kezelése.
A társasház gazdasági helyzetének áttekintését követően tervet készítünk egy hatékony gazdálkodásra. Az évi költségvetési tervet a korábbi évek tapasztalatai és az elkövetkezendő rövid és hosszú távú tervek alapján készítjük el.
Teljeskörű biztosítási ügyintézés. A biztosítás megkötése, kárbejelentés, kifizetések nyomon követése.
Műszaki feladatok
Igény esetén okleveles építésszel, statikussal, műszaki ellenőrrel felmérést készítünk a társasház állapotáról, súlyozva az elvégzendő feladatokat. A jogszabály által előírt időszakonként kötelező műszaki felülvizsgálatokat szintén elvégezzük A karbantartási feladatokat szakképzett partnereink, gyors határidővel vállalják. A felújítási feladatokat több ajánlat beszerzésével, közgyűlési döntést követően szervezzük meg.
Tető-fedő, bádogos, vízszerelő, gázszerelő, lakatos,festő, kapu javításra vállalkozó szakember egyaránt van partnereink között.
Pályázatfigyelés
Kiemelt figyelmet fordítunk a helyi önkormányzati pályázati kiírásokra, valamint a fővárosi és egyéb pályázati források feltérképezésére.
Total: